Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Recomandări

În drum spre Bâlea Lac vă recomandăm să vizitaţi oraşul viitorului – Avrig (vezi video)

Oraşul Avrig este amplasat la poalele Munţilor Făgăraş, la 25 km de municipiul Sibiu, într-un adevărat amfiteatru natural în care relieful se înalţă până la 2500m. Avrig este atestat documentar pentru prima dată în anul 1364, dar aşezarea există din timpuri străvechi. Avrig este o zonă pitorească, cu munţi, păduri şi aer curat, în care tradiţia se păstrează, promovându-se respectul pentru natură.

Deşi un oraş mic, Avrig are o istorie bogată, dând naştere unor personalităţi importante precum Gheorghe Lazăr, considerat fondatorul învăţământului în limba naţională din Ţara Românească sau Samuel von Brukenthal. Guvernator al Transilvaniei şi iubitor de artă, von Brukenthal este fondatorul muzeului de artă din Sibiu ce îi poartă numele. În Avrig, baronul şi-a construit o reşedinţă de vară cu superbe grădini ornamentale în stil baroc. Aici sunt organizate diferite evenimente speciale, iar grădina este deschisă şi circuitului turistic.

„Avrig este un oraş mic dar cu planuri mari şi obiective importante!”.

Vă aşteptăm!

Chiar la poalele Carpaților Transilvăneni, în centrul orașului Avrig, se situează ansamblul arhitectural baroc, unic, al Reședinței de Vară a lui Samuel von Brukenthal. Lăsați-vă seduși de farmecul grădinilor baroce din secolul al XVII-lea, care în Transilvania sunt de neîntrecut.

“Edenul din Transilvania” a fost numită odată această moşie în stil baroc, construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea de către guvernatorul Brukenthal. Acest mic paradis este situat la poalele Munţilor Făgăraş, la doar 20 de kilometri de Sibiu şau 116 de kilometri de Braşov.

Este locul ideal pentru nunţi, evenimente corporative sau seri romantice.

Reşedința de vară Samuel von Brukenthal reprezintă o locație deosebită destinată organizării celor mai importante evenimente din viaţa dvs, pentru care ambianța barocă asigură un cadru clasic, elegant și unic. Deasemenea, ambianța elegantă, istorică, a Reşedinței de Vară a baronului Brukenthal este acompaniată de o ofertă culinară de aceeași calitate.
Va invitam sa descoperiti mai multe AICI.